11 december, 12 tot 17 uur

Programma

Diverse stands

Op de kerstmarkt vindt u diverse stands met allerhande kerst-, decoratie en winterartikelen. Variërend van woonaccessoires tot sieraden. En van kaarten en kerststukjes tot jammen en likeuren. Alle standhouders van dit jaar vindt u onder het kopje deelnemers.

Eten en drinken

Tijdens de winter mag de warme chocolademelk natuurlijk niet ontbreken. Maar er is meer! U kunt bij de Beekse Bollen Kraam terecht voor heerlijke oliebollen, er worden hamburgers en braadworsten gebakken, bij winters weer is er goedgevulde erwtensoep en voor een kop koffie, glaasje fris of een biertje kunt u in het Gildehuis terecht.

Muziekoptredens

'Jingle Bells', 'Rudolph' en 'Stille nacht': u zult deze en vele andere kerstliedjes beslist weer horen tijdens de kerstmarkt! Muziekvereniging Volharding Beek zal twee keer een optreden verzorgen en natuurlijk zal ook Jeugdkoor Eigenwijz niet ontbreken. Tussendoor zal kerstdiskjockey Jordy voor de sfeervolle kersthits zorgen.

Activiteiten

Steek de handen maar vast uit de mouwen, want er is weer van alles te doen op de kerstmarkt! Bezichtig het kabouterbos, neem deel aan een van de demonstraties of kom springen en dollen in het ijspaleis.

Een bezoek aan deze knusse, gezellige en sfeervolle kerstmarkt zal dan ook zeker de moeite waard zijn!